Arrangeren voor koor en vocal group
ISBN 978-90-820700-0-2
96 blz., € 19,95

Je kunt het boek bestellen bij Humm Publishing en bij www.bol.com.

Over de auteur

Tijs Krammer studeerde lichte muziek zang bij Edwin Rutten aan het Utrechts Conservatorium en vervolgens koordirectie bij Jos van Veldhoven aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij maakte van 2001 tot 2004 deel uit van de a capella-popgroep Montezuma’s Revenge. Hij is dirigent de vocal group voor scholieren The Jump en het wereldmuziek-ensemble Pangaea.

Tijs is bij Balk docent van de tweejaarlijkse opleiding Dirigent Licht Vocaal en van de arrangeercursus. Hij is docent close harmony aan het Utrechts Conservatorium en bij de Kurt Thomas Cursus. Hij is artistiek leider van de zomercursus Vocal Pop & Jazz Days.

Tijs arrangeert voor diverse professionele vocale groepen, waaronder Frommermann, Intermezzo, Wishful Singing en The Gents. Zijn arrangementen worden onder andere uitgegeven bij Music Shop Europe.

Andere boeken

Van Tijs Krammer zijn bij uitgeverij De Haske vier boeken verschenen. Deze boeken zijn te verkrijgen bij De Haske. Over deze boeken is meer informatie te vinden op www.inzingen.nl en www.vanbladzingen.nl.

Eind 2018 is bij Humm Publishing het boek Slagtechniek voor koordirigenten verschenen. Meer informatie daarover staat op www.slagtechniek.nl. Het boek is verkrijgbaar bij www.hummpublishing.nl, bij Bol, bij Music Shop Europe, bij Broekmans & Van Poppel en bij Bladmuziekplus.